Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 5:16 am
guiza agladı diye gitmesin diyenler var diger forumlarda
birde millete sallıyorlar sahip çıkmadık vs diye
aq naptık görende sanki sokağa attık aç susuz bıraktık sanar adam yatarak 8 milyon tl alıyo yılda üstüne maç oynamıo
feneriss
Mesaj Sayısı : 357 Kayıt tarihi : 06/04/11 Yaş : 40 Nerden : kadıköy
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 6:19 am
lan siktirsin oç'ları her hafta böyle oynasın,musaya naptık biz aq götünü yırtıyo,ağızını kapayıp emreye küfrediyo,herif giderken dirsek atıyo sonra musa ordan atlauıp emreye dayılanıo..adamlar hırs yapmış 4-3 ken guizanın daşaklarını sıkıyo,onların hepsinin bacısını sikiiim.Edizi görmüyon mu aq neler peşinde..ben yenilsinler demiyom domalsınlar demiyom bu bize karşı nefret niye,haftaya oynasınlar böle ts karşında hadi,5 haftadır kendin söylüyon bu ts sadece es-es'e takılır die..bursa piçlerinide gördük bize karşı 11 kişi defans ts karşı 15 gollük pozisyon verdiler..çıkıp herkes delikanlı gibi oynasın önce..kendi takımımı eleştiririm ama topuz önündeki toplara koşamıyo diyon ama hırsından neler yaptığınıda görüyon,hayatında şampiyonluk mu gördü topuz hırsından böyle,geçen sene son maçta boş kaleye atamadı aynı topuz ama bunda yapacak bişe yok prof oldukları kadar amatör ruhlada oynuyolar,emre böyle aq böyle kabul edecez konuşur konuşur sonra 30 metreden 95 km hızla topu doksana takar..herkes alex değil hacı..bu abdulkadir denen oç gol atar gider korner direğini tekmeler hırsından..ne oldu oç ne yaptın şampiyon mu oldun takımını küme düşmekten mi kurtardın havan kime tafran kime sikik..
Dipnot:ediz piçini ts istiyodu bi ara gelecek yıl için anlaşmış olabilirler..
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 6:25 am
guiza kalsın demiyom ama buda bize 8 milyon ederdi hacı abi,çıktı attı orda o gol olsun die sadece 10 milyon vermeye razıdım ben..oldu işte guizaya nasipmiş..semihin pasınıda unutmuyorum ve guiza gibi topla ilk buluşması olarak düşünüyorum..öncesinde 10 üzerinden 0'dı..Niangı çok aradık ilk yarı..maça Stoch'la başlasaydık çok farklı olurdu..canerin şutunda semih topu tuttu avuta attı ofsayt kaldırdı hakem alakası yok ofsaytla..onuda atamadı semih..sonrada semih niye yedek deriz tek forvet oynayacaksan bu forvet semih olmaz işte zorlamıcan..iyiki yedekte bi guiza vardı bgn,daha doğrusu bi forvet vardı..
Biri canere sen 2 çalım atarsan adam değilsin ille 3ü atacan deyik heralde,aq 2 güzel hareket sonra topu kaptırır..
Kill4you
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 8:21 am
feneriss demiş ki:
lan siktirsin oç'ları her hafta böyle oynasın,musaya naptık biz aq götünü yırtıyo,ağızını kapayıp emreye küfrediyo,herif giderken dirsek atıyo sonra musa ordan atlauıp emreye dayılanıo..adamlar hırs yapmış 4-3 ken guizanın daşaklarını sıkıyo,onların hepsinin bacısını sikiiim.Edizi görmüyon mu aq neler peşinde..ben yenilsinler demiyom domalsınlar demiyom bu bize karşı nefret niye,haftaya oynasınlar böle ts karşında hadi,5 haftadır kendin söylüyon bu ts sadece es-es'e takılır die..bursa piçlerinide gördük bize karşı 11 kişi defans ts karşı 15 gollük pozisyon verdiler..çıkıp herkes delikanlı gibi oynasın önce..kendi takımımı eleştiririm ama topuz önündeki toplara koşamıyo diyon ama hırsından neler yaptığınıda görüyon,hayatında şampiyonluk mu gördü topuz hırsından böyle,geçen sene son maçta boş kaleye atamadı aynı topuz ama bunda yapacak bişe yok prof oldukları kadar amatör ruhlada oynuyolar,emre böyle aq böyle kabul edecez konuşur konuşur sonra 30 metreden 95 km hızla topu doksana takar..herkes alex değil hacı..bu abdulkadir denen oç gol atar gider korner direğini tekmeler hırsından..ne oldu oç ne yaptın şampiyon mu oldun takımını küme düşmekten mi kurtardın havan kime tafran kime sikik..
Dipnot:ediz piçini ts istiyodu bi ara gelecek yıl için anlaşmış olabilirler..
olm daha alışamadın mı bunca sene bunlara.Bu maç diğerlerine göre çok normal geçti biz maldık.Şampiyon olsakta olmasakta ilk 18 den en az 5 kişi gitmeli bana kalsa ben yarısnı yollarım ama işte yerine adam alamaz bizim mallar
Kill4you
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 8:28 am
feneriss demiş ki:
guiza kalsın demiyom ama buda bize 8 milyon ederdi hacı abi,çıktı attı orda o gol olsun die sadece 10 milyon vermeye razıdım ben..oldu işte guizaya nasipmiş..semihin pasınıda unutmuyorum ve guiza gibi topla ilk buluşması olarak düşünüyorum..öncesinde 10 üzerinden 0'dı..Niangı çok aradık ilk yarı..maça Stoch'la başlasaydık çok farklı olurdu..canerin şutunda semih topu tuttu avuta attı ofsayt kaldırdı hakem alakası yok ofsaytla..onuda atamadı semih..sonrada semih niye yedek deriz tek forvet oynayacaksan bu forvet semih olmaz işte zorlamıcan..iyiki yedekte bi guiza vardı bgn,daha doğrusu bi forvet vardı..
Biri canere sen 2 çalım atarsan adam değilsin ille 3ü atacan deyik heralde,aq 2 güzel hareket sonra topu kaptırır..
40 gol atsa kalsın demem çünkü 40 gol attığı sezon 240 tane falaan boş kaleye kaçırır:D olm ne duygusal düşünüon işi ne aq sikmediği am kalmadı cigaraya da vuruo alkolikte 10 aydır sakatta üstüne milyonları alıo sonra çııkıo 1 maç gol atıo tamam agladı saygımız varda 4 hafta sonra ligin sonucu ne olursa olsun agır siktir ederim
Kill4you
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 8:29 am
feneriss demiş ki:
paint terk aq
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 3:36 pm
Nen duygusalı aq diyom ki ben bu gole 10 milyon verirdim,guiza attı oda 8 alodu zaten
Şimdi maç 3-3 ken ulan paranın aq gol atana 10 milyon dese başkan olurmu falan mı decim sikim parayı attı işte
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Nis. 25, 2011 3:37 pm
Kill4you demiş ki:
feneriss demiş ki:
paint terk aq
Başka program kullanmayı öğrettinde biz mi kullanmadık aq
ADMİN TERK
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Çarş. Nis. 27, 2011 5:40 pm
İbb maçının hakemi fırat aydınus ts-antep maçı cüneyt çakır
Kill4you
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Mayıs 02, 2011 2:40 am
birazcık rahat maç izleyebildik sonunda
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Mayıs 02, 2011 5:26 pm
amma gol kaçırdık bee
Kill4you
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Mayıs 02, 2011 6:04 pm
santos barcaya gitsin 35 milyon yeter bize+caner veririrk üstüne gökhan 55 milyon üstüne maxelli alırık
feneriss
Konu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti Ptsi Mayıs 02, 2011 6:35 pm
adam dün gelip burda stochu beğenmiştir
Stoch ii bonservise barçaya giderse abramoviç bütün şube sorumlularının kafasına sıkar