Taşkala Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Boş bir çuval dik durmaz

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Fenerbahçe Cumhuriyeti

3 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 5:16 am

guiza agladı diye gitmesin diyenler var diger forumlarda Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 6121465

birde millete sallıyorlar sahip çıkmadık vs diye

aq naptık görende sanki sokağa attık aç susuz bıraktık sanar adam yatarak 8 milyon tl alıyo yılda üstüne maç oynamıo
https://taskala.forumdizini.com
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 6:19 am

lan siktirsin oç'ları her hafta böyle oynasın,musaya naptık biz aq götünü yırtıyo,ağızını kapayıp emreye küfrediyo,herif giderken dirsek atıyo sonra musa ordan atlauıp emreye dayılanıo..adamlar hırs yapmış 4-3 ken guizanın daşaklarını sıkıyo,onların hepsinin bacısını sikiiim.Edizi görmüyon mu aq neler peşinde..ben yenilsinler demiyom domalsınlar demiyom bu bize karşı nefret niye,haftaya oynasınlar böle ts karşında hadi,5 haftadır kendin söylüyon bu ts sadece es-es'e takılır die..bursa piçlerinide gördük bize karşı 11 kişi defans ts karşı 15 gollük pozisyon verdiler..çıkıp herkes delikanlı gibi oynasın önce..kendi takımımı eleştiririm ama topuz önündeki toplara koşamıyo diyon ama hırsından neler yaptığınıda görüyon,hayatında şampiyonluk mu gördü topuz hırsından böyle,geçen sene son maçta boş kaleye atamadı aynı topuz ama bunda yapacak bişe yok prof oldukları kadar amatör ruhlada oynuyolar,emre böyle aq böyle kabul edecez konuşur konuşur sonra 30 metreden 95 km hızla topu doksana takar..herkes alex değil hacı..bu abdulkadir denen oç gol atar gider korner direğini tekmeler hırsından..ne oldu oç ne yaptın şampiyon mu oldun takımını küme düşmekten mi kurtardın havan kime tafran kime sikik..

Dipnot:ediz piçini ts istiyodu bi ara gelecek yıl için anlaşmış olabilirler..
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 6:25 am

guiza kalsın demiyom ama buda bize 8 milyon ederdi hacı abi,çıktı attı orda o gol olsun die sadece 10 milyon vermeye razıdım ben..oldu işte guizaya nasipmiş..semihin pasınıda unutmuyorum ve guiza gibi topla ilk buluşması olarak düşünüyorum..öncesinde 10 üzerinden 0'dı..Niangı çok aradık ilk yarı..maça Stoch'la başlasaydık çok farklı olurdu..canerin şutunda semih topu tuttu avuta attı ofsayt kaldırdı hakem alakası yok ofsaytla..onuda atamadı semih..sonrada semih niye yedek deriz tek forvet oynayacaksan bu forvet semih olmaz işte zorlamıcan..iyiki yedekte bi guiza vardı bgn,daha doğrusu bi forvet vardı..

Biri canere sen 2 çalım atarsan adam değilsin ille 3ü atacan deyik heralde,aq 2 güzel hareket sonra topu kaptırır..
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 8:21 am

feneriss demiş ki:
lan siktirsin oç'ları her hafta böyle oynasın,musaya naptık biz aq götünü yırtıyo,ağızını kapayıp emreye küfrediyo,herif giderken dirsek atıyo sonra musa ordan atlauıp emreye dayılanıo..adamlar hırs yapmış 4-3 ken guizanın daşaklarını sıkıyo,onların hepsinin bacısını sikiiim.Edizi görmüyon mu aq neler peşinde..ben yenilsinler demiyom domalsınlar demiyom bu bize karşı nefret niye,haftaya oynasınlar böle ts karşında hadi,5 haftadır kendin söylüyon bu ts sadece es-es'e takılır die..bursa piçlerinide gördük bize karşı 11 kişi defans ts karşı 15 gollük pozisyon verdiler..çıkıp herkes delikanlı gibi oynasın önce..kendi takımımı eleştiririm ama topuz önündeki toplara koşamıyo diyon ama hırsından neler yaptığınıda görüyon,hayatında şampiyonluk mu gördü topuz hırsından böyle,geçen sene son maçta boş kaleye atamadı aynı topuz ama bunda yapacak bişe yok prof oldukları kadar amatör ruhlada oynuyolar,emre böyle aq böyle kabul edecez konuşur konuşur sonra 30 metreden 95 km hızla topu doksana takar..herkes alex değil hacı..bu abdulkadir denen oç gol atar gider korner direğini tekmeler hırsından..ne oldu oç ne yaptın şampiyon mu oldun takımını küme düşmekten mi kurtardın havan kime tafran kime sikik..

Dipnot:ediz piçini ts istiyodu bi ara gelecek yıl için anlaşmış olabilirler..

olm daha alışamadın mı bunca sene bunlara.Bu maç diğerlerine göre çok normal geçti biz maldık.Şampiyon olsakta olmasakta ilk 18 den en az 5 kişi gitmeli bana kalsa ben yarısnı yollarım ama işte yerine adam alamaz bizim mallar
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 8:28 am

feneriss demiş ki:
guiza kalsın demiyom ama buda bize 8 milyon ederdi hacı abi,çıktı attı orda o gol olsun die sadece 10 milyon vermeye razıdım ben..oldu işte guizaya nasipmiş..semihin pasınıda unutmuyorum ve guiza gibi topla ilk buluşması olarak düşünüyorum..öncesinde 10 üzerinden 0'dı..Niangı çok aradık ilk yarı..maça Stoch'la başlasaydık çok farklı olurdu..canerin şutunda semih topu tuttu avuta attı ofsayt kaldırdı hakem alakası yok ofsaytla..onuda atamadı semih..sonrada semih niye yedek deriz tek forvet oynayacaksan bu forvet semih olmaz işte zorlamıcan..iyiki yedekte bi guiza vardı bgn,daha doğrusu bi forvet vardı..

Biri canere sen 2 çalım atarsan adam değilsin ille 3ü atacan deyik heralde,aq 2 güzel hareket sonra topu kaptırır..

40 gol atsa kalsın demem çünkü 40 gol attığı sezon 240 tane falaan boş kaleye kaçırır:D olm ne duygusal düşünüon işi ne aq sikmediği am kalmadı cigaraya da vuruo alkolikte 10 aydır sakatta üstüne milyonları alıo sonra çııkıo 1 maç gol atıo tamam agladı saygımız varda 4 hafta sonra ligin sonucu ne olursa olsun agır siktir ederim Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 6121465
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 8:29 am

feneriss demiş ki:
Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 2zfki6b

paint terk aq lol! lol! lol!
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 3:36 pm

Nen duygusalı aq diyom ki ben bu gole 10 milyon verirdim,guiza attı oda 8 alodu zaten Very Happy

Şimdi maç 3-3 ken ulan paranın aq gol atana 10 milyon dese başkan olurmu falan mı decim sikim parayı attı işte Very Happy
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Nis. 25, 2011 3:37 pm

Kill4you demiş ki:
feneriss demiş ki:
Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 2zfki6b

paint terk aq lol! lol! lol!

Başka program kullanmayı öğrettinde biz mi kullanmadık aq

ADMİN TERK Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 6121465
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyÇarş. Nis. 27, 2011 5:40 pm

İbb maçının hakemi fırat aydınus
ts-antep maçı cüneyt çakır
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 2:40 am

birazcık rahat maç izleyebildik sonunda Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 3263792188
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 5:26 pm

amma gol kaçırdık bee
Kill4you
Admin
Admin
Kill4you

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 6:04 pm

santos barcaya gitsin 35 milyon yeter bize+caner veririrk üstüne gökhan 55 milyon üstüne maxelli alırık
feneriss

feneriss

MesajKonu: Geri: Fenerbahçe Cumhuriyeti   Fenerbahçe Cumhuriyeti - Sayfa 3 EmptyPtsi Mayıs 02, 2011 6:35 pm

adam dün gelip burda stochu beğenmiştir Smile

Stoch ii bonservise barçaya giderse abramoviç bütün şube sorumlularının kafasına sıkar Very Happy

Fenerbahçe Cumhuriyeti
3 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Fenerbahçe Acıbadem : 3 gsmp : 0
» Penny Taylor yeniden Fenerbahçe’de
» TBL 29.hafta FENERBAHÇE ÜLKER - Mersin b.b
» TKBL 2010-2011 SEZONU ŞAMPİYONU FENERBAHÇE